Produkty pro pekařská výroba na zakázku (4)

RICCIARELLI AL CACAO

RICCIARELLI AL CACAO

Z receptury slavných Ricciarelli vyrobených z mandlí, cukru a vaječného bílku, které jsou smíchány a rafinovány, vznikají a vstupují do sortimentu cukrářských specialit společnosti Masoni Ricciarelli s kakaem, do kterých je přidáno do těsta čisté hořké čokolády a odtučněného kakaového prášku, aby těmto lahodným sladkostem dodaly chuť a vůni čokolády. Bauletto 240g kód. 228
Panforte di Siena I.G.P.

Panforte di Siena I.G.P.

Panforte Margherita byl poprvé připraven v roce 1879 při příležitosti návštěvy královny Margherity v Sieně, aby viděla Palio. Byla to příležitost představit Panforte, který lépe odrážel vývoj chuti a preference spotřebitelů. V roce 2014 se Panforte Margherita stal Panforte di Siena IGP po získání prestižní evropské certifikace. Balení 450 g kód 132 350 g kód 133 250 g kód 134 100 g kód 135 Panforte na váhu 5 000 g kód 111 3 000 g kód 112 Ruční výroba 750 g kód 114 500 g kód 115 250 g kód 116
Panpepato

Panpepato

Mezi všemi typy panforte je panpepato (pepřový chléb) nejjednodušší a pravděpodobně také nejstarší. Byl vynalezen v klášterech, kde mniši míchali různé ingredience, včetně koření, jako je skořice a pimento, které dodávají panpepatu jeho charakteristickou "silnou" chuť. Balení 450 g kód 106 350 g kód 107 250 g kód 108 100 g kód 109 Panpepato na váhu 5 000 g kód 101 3 000 g kód 102 Ruční výroba 750 g kód 103 500 g kód 104 250 g kód 105
Panforte S SUŠENÝMI MERUŇKAMI A HRUŠKAMI

Panforte S SUŠENÝMI MERUŇKAMI A HRUŠKAMI

Tento nový Panforte se svými zvláštními ingrediencemi je novinkou vytvořenou společností Masoni, aby nabídla spotřebitelům jinou chuť, jemnější a delikátnější. Candované meruňky a hrušky dodávají produktu měkkou a sladkou kvalitu, zatímco mleté pražené lískové ořechy mu dodávají křupavost, což vede k vynikajícímu a chutnému výsledku. Panforte podle hmotnosti 3 000 g kód 860 Balené 450 g kód 862 350 g kód 863 250 g kód 864 100 g kód 865